РЕМОНТ И ПРОИЗВОДСТВО

Мултиплекс ООД се стреми да предостави на своите клиенти високо ниво на обслужване. Ние предлагаме услуги както за поддръжка така и за ремонт на комуникационна апаратура. Освен това проектираме и изработваме по поръчка спомагателно оборудване и микроконтролерни модули за управление и наблюдение, използвани в телекомуникациите, индустриалната и битовата автоматизация.

Процесът на ремонт е свързан с поправката или замяната на дефектиралите компоненти и извършване на тестове, за да се уверим в  безпроблемното функциониране на вашето оборудване . Освен това настройваме и калибрираме ремонтираното оборудване с цел постигане на оптималните работни режими.

При проектирането и изработката по поръчка на спомагателното оборудване и микроконтролерните модули  работим в тясно сътрудничество с клиента, за да гарантираме, че изпълнението на поръчката ще е успешно, и че новият продукт  удовлетворява всички предписани изисквания.

Ние сме в професията за да изграждаме дългогодишни взаимоотношения, предлагайки безпроблемно обслужване на нашите клиенти.